- مربا یا لیچار از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم به عنوان افزودنی استفاده می شود.
- مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی از گیاهان ومیوه هاست که معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژلهای شدن به آن اضافه میکنند.
در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق میشود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد که بویژه نوع پرتقالی آن، انواع بسیار متنوعی دارند.
برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوه قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی میپزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود و معمولاً از آن به همراه نان تست، برای صبحانه استفاده میکنند.
معمولا در فرآیند تولید مربا، تکههای میوه داخل شهد شیرین قابل مشاهده هستند. حالا اگر طی فرآیند تولید، میوهها را بپزند و هم بزنند و به شکل خمیر دربیاورند، آن وقت است که میتوانیم بگوییم به جای مربا، مارمالاد داریم. به عبارت سادهتر، مارمالاد به مربای خمیری یا ژلهای شکلی گفته میشود که به هیچ عنوان تکههای میوه در آن وجود ندارد. (میوهها بصورت رنده یا ریز شده هستند). اما اصل و اساس تولید مارمالاد هم میوهها هستند.
- نحوه ی پخت مارمالاد:
مارمالادها روش پختشان با مربا فرق دارد. در مارمالادها میوهها را یا خرد میکنیم و یا به صورت پوره در میآوریم. در مارمالاد، چون زمان پخت کوتاه است عطر و طعم میوه بهتر حفظ میشود. مارمالادها اگر با دقت و به طور صحیح درست و نگهداری شوند میتوان آنها را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد.
«برای مشاهده همه مارمالاد های گیاهی و درمانی موجود در فروشگاه اینترنتی ارگانت، اینجا کلیک کنید!»